Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

уторак, 14 март 2017 20:34

ОБАЛЕ РЕКЕ ДОЧЕКУЈУ 12. ЛИМСКЕ ДАРОВЕ

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

Овог викенда, на обалама Лима кувари ће крчкати своје умеће, а посетиоци ће уживати у заводљивом мирису и укусу рибљих чорби. На 12. Лимским даровима љубитељи доброг провода и дружења имаће прилику да присуствују јединственој пријепољској зетовијади, лимском котлићу и турниру у бич волеју.

Спортски део програма почиње у четвртак, 4. августа одбојкашким утакмицама на меморијалном турниру “Радомир Лале Морачанин“. Терени Орси ће од раних јутарњих часова првог дана турнира па све до финалних утакмица које се играју у недељу, 7. августа од 16 часова, бити полигон за екипе које ће се надметати за титулу најбоље.

Након спортског загревања, у суботу, 6 августа на "Лимским даровима" биће “крунисан“ најбољи пријепољски зет. Веселу атмосферу на Лиму употпуниће и избор најбоље рибље чорбе. У котлићима се поред рибе и зачина “крчка“ умеће, вештина и жеља сваке екипе да припреми најукуснију рибљу чорбу и понесе епитет најбоље.

У предаху разноврсних надметања, посетиоци ће уживати у узбудљивом “вођству“ под микрофонским палицама Микија Ђуричића и Влада Јоцовића, а група Алиса, Пријепољски тамбураши, Синиша Свичевић и гости изненађења побринуће се за јединствен музички доживљај. И за љубитеље адреналина постоји “кутак“ манифестације па ће ове године по први пут имати прилику да прате параглајдинг куп “Белог анђела“. Организатори "Лимских дарова" су Туристичка организација Пријепоље под покровитељством Општине Пријепоље и уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Прочитано 1043 puta Последњи пут измењено: среда, 15 март 2017 14:40

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница