Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

уторак, 14 март 2017 20:36

ЗАВРШЕНИ 12. ЛИМСКИ ДАРОВИ

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

Протеклог викенда, од 4. до 7. августа одржани су 12. “Лимски дарови” . На обали пријепољског драгуља крчкале су се укусне рибље чорбе и жеља бројних екипа да освоје победнички трофеј док су зетови “на иглама” очекивали проглашење најбољег.

Звуци гитаре Пилета из групе Алиса и Синише Свичевића обезебедили су јединствен музички доживљај, а водитељски дуо који су чинили Мики Ђуричић и Владо Јоцовић шаљивим коментарима одушевио је публику и разонодио куваре у “налету” такмичења.

На победничком постољу убедљиви су били риболовци који су се доказали и као врсни мајстори у справљању рибље чорбе. Прво место освојило је риболовачко друштво “Лим” из Пријепоља, сребрено одличје понело је РД из Бијелог Поља, док је треће место заузело РД из Нове Вароши. Прошлогодишњи најбољи зет Вукота Влаховић предао је штафету Београђанину Зорану Радојичићу. Ове године уручена је и награда за потенцијалног зета коју је понео Бразилац Тијаго Фереира.

На спортским теренима Орси 153 екипе надметале су се у више категорија. Најбољи “петлићи” су Меховић Един и Ајша, пионири Меховић Амар и Шундек Тодор. У микс категорији тријумфовали су Анастасија Шундек и Страхиња Брзаковић, а најбољи у шутирању тројки били су браћа Оковић. Шундек Анастасија и Меловић Сандра освојиле су титулу у категорији женских парова, а браћа Оковић у мушкој категорији. Најбољи играч турнира “Радомир Лале Морачанин” је Оковић Дино, играчица Шундек Анастасија, док је Меховић Ајша проглашена за најперспективнијег младог играча.

Организатори “Лимских дарова” су Туристичка организација Пријепоље под покровитељством Општине Пријепоље и уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.  Манифестацију су помогли спонзори “МБ Баковић Плус”, дисконт пића “Болеро”, “Оморика Љујић”, о.д. “Лала”, ресторан “Кањон”, “Јоновић градња”, стр “Пластика” и д.о.о. ИДИ Нинчић.

Прочитано 1109 puta

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница