Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

уторак, 14 март 2017 20:44

49. САЈАМ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

49. Међународни сајам туризма у Новом Саду окупио је домаће излагаче, али и госте из Црне Горе, Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине и Грчке.

Протеклог викенда, од 29. септембра до 1. октобра 2016. године, туристички актери из земље и региона представили су понуду бањских и климатских центара, градова и салаша, чарди, природних заштићених добара, археолошких налазишта и туристичких манифестација.

Домаћин је организовао струковна окупљања, док се уочи манифестације оцењивао квалитет туристичко-угоститељских услуга у региону.

Министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић истакао је на свечном отварању да новосадски сајам туризма постаје озбиљна манифестација изразивши уверење да ће она у будућности бити све боља и успешнија. Директор Новосадског сајма Слободан Цветковић рекао је да се на овом сајму представља богата понуда туристичких дестинација из региона, а да шароликости понуде посебно доприносе домаће туристичке организације.

Туристичка организација Пријепоље наступила је у оквиру штанда Туристичке организације регије Западна Србија. Посетиоци су изразили посебно интересовање за природне оазе наших крајева, обилазак села и дегустацију специјалитета домаће кухиње.

Прочитано 1624 puta Последњи пут измењено: среда, 15 март 2017 14:29

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница