Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

уторак, 14 март 2017 20:51

39. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

У периоду од 23. до 26. фебруара 2017. године, на Београдском сајму одржан је 39. Међународни сајам туризма. У истом термину одржан је и 13. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме HORECA, 8. Међународни сајам вина BEOWINE и 13. Сајам сувенира „Посетите Србију“.

Под слоганом „Уживајте на време“ у шест изложбених хала представило се више од 1.100 излагача из 56 земаља - Грчке, Египта, Македоније, Црне Горе, Хрватске, Турске, Словеније, Бугарске, али и Индије, Мађарске, Туниса, Немачке.

Земља партнер 39. Сајма туризма је Црна Гора. Први пут своје туристичке потенцијале представила је Национална туристичка агенција Кине, са седиштем у Будимпешти, а посетиоци су имали прилику да се упознају и са регионима Руске Федерације. Овогодишњи учесници су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни туроператори.

Туристичка организација Пријепоље наступила је у оквиру штанда Туристичке организације регије Западна Србија и привукла велики број посетилаца разноликом туристичком понудом, природним лепотама, споменицима културе и историје. Велико интересовање владало је за манастир Милешеву, тврђаву Милешевац, Савине испоснице, али и за природне оазе на Сопотници, Каменој Гори и клисури реке Милешевке. Током четири дана промоције наш штанд посетио је рекордан број посетилаца који су имали прилику и да се упознају са лепотама тврђаве Милешевац и његове околине путем макете овог подручја која је била изложена за време трајања Сајма.

Прочитано 884 puta

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница