Јадовник

Потенцијални парк природе

Манастир Милешева

Културно добро од изузетног значаја

Грчко гробље у Хртима

Културно добро на листи светске баштине

Видиковац на Соколици

Све је ту за твој савршен дан...

Џамија у Хисарџику

Куран стар преко 500 година

Манастир Куманица

Симбол Пријепољске духовности

Ибрахим-Пашина Џамија

Једна од најстаријих џамија у Санџаку

Камнена Гора

Саврешено место за одмор

Свети бор

Чудо природе старо пола миленијума...

Слике популарних знаменитости у Пријепољу

понедељак, 28 мај 2018 08:17

Od 1. do 3. juna održaće se devetnaesta po redu Limska regata

Написао
Оцените овај чланак
(0 glasova)

Uz podršku rafting klubova i turističkih organizacija iz Prijepolja, Bijelog Polja, Berana, Plava i Andrijevice, od 1. do 3. juna održaće se devetnaesta po redu Limska regata, manifestacija koja više od deceniju i po okuplja sve veći broj ljubitelja ovog ekstremnog sporta.

Limska regata sibmolično najavljuje početak letnje sezone u opštinama kroz koje Lim protiče i značajno doprinosi promociji njihovih turističkih potrencijala i afirmisanju raftinga. Start ovogodišnje sportsko-turističke manifestacije je bio u Plavu 1. juna a manifestacijasje završava dva dana kasnije na plaži Petrovac u Prijepolju.

Prvog dana rafteri prelaze deonicu Plav-Andrijevica-Berane u dužini od 46 kilometra. Drugi dan je rezervisan je za trasu od Berana do Bijelog Polja u dužini od 48 kilometra. Poslednjeg , trećeg dana učesnici prelaze put od Bijelog Polja do plaže Petrovac u Prijepolja. Deonica je duga oko 40 kilometara.

Organizaciju "19. Limske regate" je podržala Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru Projekta "Ruralni razvoj kroz integrisano upravljanje šumskim i vodnim resursima u jugoistočnoj Evropi: Perspektive ruralnog razvoja: kvalifikovanje, reintegracija i (samo) zapošljavanje" koji sprovodi u partnerstvu sa nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju (GIZ) uz finansijsku podršku nemačkog federalnog Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju (BMZ).

Прочитано 683 puta Последњи пут измењено: понедељак, 28 мај 2018 08:19

Конаци Манастира Милешеве

Коначиште мотел "Грбо"

Коначиште Путник-Јабука

Планинарски Дом- Сопотница