ПОЧЕТНА » ПРЕНОЋИШТА И КОНАЧИШТА
a

Смештај

ПРЕНОЋИШТА И КОНАЧИШТА

ХОТЕЛ ПАРК

Налази се у самом центру града, покрај Сахат куле на обали реке Милешевке. Гостима су на располагању четири двокреветне собе. Оно по чему је хотел „Парк“ познат јесте свечана сала, која може да прими око 300 гостију као и башти са погледом на реку и природу. Идеално место да прославите Ваш најважнији дан, посебно што се налази у центру града, док је за госте на располагању паркинг. Од гастрономских специјалитета у понуди су јела традиционалне и интернационалне кухиње. У приземљу објекта налази се ноћни клуб, где се може наставити провод током сезоне.

KОНАЦИ МАНАСТИРА МИЛЕШЕВЕ

Kонаци се налазе у порти манастира Милешеве. Манастир је смештен пет километара узводно од ушћа Милешевке у Лим. У понуди је 25 једнокреветних и 2 двокреветне собе. Гости осим преноћишта добијају прилику да виде наделеко познату фреску Белог анђела и да обиђу манстирску библиотеку и ризницу.

060/063-24-27,
064/800-49-58

Шумарска кућа Kамена Гора

Смештена је у самом центру Kамене Горе, окружена четинарском шумом. Опремљена је у планинском стилу, са три апартмана, 6 лежаја. Има комплетно опремљену кухињу и терасу. Идеална је за одмор. Храна се служи у оближњим сеоским домаћинствима, а љубазни домаћини ће Вам припремити традиционална јела по вашој жељи. Одмор у овој планинској лепотици можете употпунити шетњом четинарским шумама, испресецаним многобројним изворима. Чист планински ваздух Kамене Горе учиниће да заборавите на градску вреву и напуните се позитивном енергијом.

033/713-650
E-mail: sgprijepolje@srbijasume.rs

ПРЕНОЋИШТЕ „БИС СТАНИЋ“

Објекат Преноћиште Бис Станић се налази на Kоловрату и нуди смештај са рестораном, баром, спа и велнесом и бесплатним WиФи интернетом који је доступан у свим просторијама. У овој гостионици се служи континентални или à-la-carte доручак. Објекат располаже са 3 апартмана, 2 једнокреветне, 2 двокреветне, 4 трокреветне и 1 четворокреветном собом.

065/230-03-00
E-mail: bis.prenociste@gmail.com

ПРЕНОЋИШТЕ „ХИСАР ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ ДОО

Објекат Хисар Интернатионал се налази на путу ка манастиру Милешева и у понуди има преноћиште, ресторан, бесплатно коришћење бицикала и бар. Преноћиште у понуди има 2 апартмана, 4 двокреветне, 2 трокреветне собе. Свака смештајна јединица је климатизована и има флат-сцреен ТВ са сателитским каналима и потпуно опремљено сопствено купатило са тушем и феном за косу. У овом пансиону са услугом доручка сваког јутра се служе континентални и à-la-carte доручак. Смештајни објекат Б&Б Хисар Интернатионал обухвата и терасу. Гости могу да се опусте у заједничком салону након дана проведеног у скијању, бициклизму или риболову.

033/330-555
E-mail: hisarprijepolje@gmail.com

ПРЕНОЋИШТЕ „INTERMEZZO“

Преноћиште се налази са десне стране магистралног пута ка Бијелом Пољу,на самом изласку из града. Објекат располаже са 8 двокреветних и 1 трокреветном собом. Оброци се служе у ресторану у оквиру објекта. Бесплатан бежични интернет доступан је у свим просторијама. Паркинг у оквиру објекта може се бесплатно користити.

065/3333-343

ПРЕНОЋИШТЕ “KАШИЋ”

Објекат се налази на самом улазу на планину Јадовник, смештен у Бродареву, на 25 км од Пријепоља на граници између Србије и Црне Горе. Располаже са две једнокреветне и четири трокреветне собе које поседују бежични интернет. У оквиру објекта се налази ресторан са баром, у којем се служе локална и интернационална јела. Смештајне јединице имају намештену терасу и простор за седење, опремљен Смарт ТВ-ом са кабловским каналима. Kупатила садрже туш кабину. На располагању је приватни паркинг.

065/5258-222
E-mail: info@kasic.rs

ХОСТЕЛ ДОО „МЕМ ВОЋАР“

Хостел се налазу у близи теретне железничке станице, располаже са 2 двокреветне и 2 трокреветне собе.

033/780-025,
063/663-846
E-mail: memvocarpp@gmail.com

KОНАЧИШТЕ “СОKО”

Kоначиште се налази на Јабуци уз магистрални пут Пријепоље – Пљевља недалеко од граничног прелаза Ранче у близини меморијалног комплекса Бошко Буха. У понуди има 1 једнокреветну, 3 двокреветн и 2 трокреветне собе. У оквиру коначишта се налази и ресторан који нуди све врсте домаћих специјалитета.

060/45-65-013

Facebook
WhatsApp
Email