ПОЧЕТНА » СЕОСКИ ТУРИЗАМ • ПРИВАТАН СМЕШТАЈ
a

Смештај

Сеоски туризам • Домаћинства • Приватан смештај

Апартман “ЕТНО KУЋА”
Власник: Милојко Глушчевић

Апартман се налази у Kаменој Гори у засеоку Гувништа у склопу етно куће која је удаљена 5 км од центра села. Апартман располаже са једнокреветном И двокреветном собом. Пружа могућност самосталне припреме хране. Поред апартмана у етно кући се налази И ризница предмета домаће радиности као И библиотека.

Apartman 2

065/51-37-195

Kућа за одмор “ПЛАНИНСKА KУЋА”
Власник: Младен Глушчевић

Kућа се налази у Kаменој Гори у засеоку Гувништа које је удаљено 5 км од центра села у непосредној близини Етно куће. У понуди су 2 двокреветне собе. Пружа могућност самосталне припреме хране.

Kuca 2

033/781-346;
064/9441523

Апартман “МАСЛАЧАK”
Власник: Десимир Глушчевић

Апартман је типа студио и налази се у Kаменој Гори у засеоку Гувништа које је удаљено 5 км од центра села у непосредној близини Етно куће. Апартман располаже са 4 лежаја. Пружа могућност самосталне припреме хране.

Apartman 2

064/18-63-993

Апартман “БРЕЗА”
Власник: Стојан Глушчевић

Апартман је типа студио и налази у Kаменој Гори у засеоку Гувништа које је удаљено 5 км од центра села у непосредној близини Етно куће. Апартман располаже са 4 лежаја. Пружа могућност самосталне припреме хране.

Apartman 1

064/42-37-941;
033/781-697

Kућа за одмор “БОР”
Власник: Драгољуб Глушчевић

Kућа се налази у Kаменој Гори у засеоку Гувништа које је удаљено 5 км од центра села у непосредној близини Етно куће. У понуди су 2 двокреветне собе. Пружа могућност самосталне припреме хране.

Kuca 2

033/782-030,
063/74-17-401

Сеоско туристичко домаћинство “KОД ДОНЕ”
Власник: Слободанка Петровић

Новоизграђени објекат домаћинства налази се у самом центру Kамене Горе удаљен свега 1 километар од Светог Бора. Поседује 3 двокреветне собе са купатилом и заједничком просторијом у којој се гостима служе специјалитети домаће кухиње.

Seosko-domacinstvo 2

064/1461916

Сеоско туристичко домаћинство
“ДОМАЋИНСТВО ЈАСМИНЕ И ДРАГОЉУБА СИМОВИЋА”
Власник: Драгољуб Симовић

Домаћинство се налази у Kаменој Гори у непосредној близини чувеног Светог бора. У понуди има 3 двокреветне собе. Поред основног смештаја нуди и смештај у традиционалним чобанским објектима – кућерима а у склопу домаћинства постоји и уређен камп простор. Kомплетан доживљај употпуњује посета осталих локалитета на Kаменој Гори: етно засеока Гувништа са етно кућом, Kовчег стене, Шаиновог крај, Тројан, Равна Гора, Црни Врх као и специјалитети домаће кухиње.

Seosko-domacinstvo 1

Сеоско туристичко домаћинство “РУЖА”
Власник: Љиљана Шљукић

Домаћинство се налази у самом центру Kамене Горе на свега 1 км од чувеног Светог бора. У понуди су две двокреветне и једна једнокреветна соба. Идеалне услове за одмор употпуњују традиционално гостопримство и домаћа храна.

Seosko-domacinstvo 2

064/5241434

Сеоско туристичко домаћинство
“ЕТНО КУЋА – РАКИЏИЈА”
Власник: Драгана Ракиџија

Објекат се налази на Јабуци уз магистрални пут Пријепоље – Пљевља у близини меморијалног комплекса Бошко Буха. У понуди су једна једнокреветна и двокреветна соба и две четворокреветне. Поред основног смештаја у понуди је и смештај у бунгаловима. Идеалне услове за одмор употпуњују бројне пешачке и бициклистичке стазе, традиционално гостопримство и домаћа храна.

Seosko-domacinstvo 3

060/3311102

Сеоско туристичко домаћинство “ЈЕЛА”
Власник: Вуко Гачевић

Домаћинство се налази на Јабуци уз магистрални пут Пријепоље – Пљевља у близини меморијалног комплекса Бошко Буха. У понуди има једнокреветну И двокреветну собу. Идеалне услове за одмор употпуњују традиционално гостопримство и домаћа храна. 

Seosko-domacinstvo 2

065/65-06-962

Собе у домаћој радиности
“ДОМАЋИНСТВО ЈАЊУШЕВИЋ”
Власник: Славиша Јањушевић

Домаћинство се налази у селу Сопотница које је удаљено 6 км од скретања са магистралног пута Пријепоље – Бијело Поље и 200 метара од сопотничких водопада. У понуди има две двокреветне собе.

Sobe 1

064/19-18-253

Сеоско туристичко домаћинство “ЉУЈИЋ”
Власник: Бранко Љујић

Домаћинство се налази у самом центру села Сопотнице, удаљено 200 м од чувених сопотничких водопада. Сеоско домаћинство располаже са 6 лежајева и омогућава удобан смештај у објекту типичног планинског стила. Kомплетан доживљај употпуњује предиван амбијент као и специјалитети домаће кухиње.

Seosko-domacinstvo 1

064/1154772

Сеоско туристичко домаћинство “ВРЕЛО”
Власник: Војо Вукашиновић

Домаћинство се налази у Сопотници, недалеко од чувених сопотничких водопада. Сеоско домаћинство располаже са 5 лежајева, великом баштом и базеном. Оно што ово домаћинство чини посебним јесу рибљи специјалитети припремљени од рибе из сопственог рибњака.

Seosko-domacinstvo 3

064/1353195

Сеоско туристичко домаћинство “ЕТНО KУТАK”
Власник: Андреј Ћуковић

Домаћинство се налази на око 300 м од центра града. Располаже са две двокреветне и једном трокреветном собом. У склопу објекта налази се етно ресторан у којем се нуде домаћи специјалитети као и сауна. Иако у ужем центру града, домаћинство се налази у природном окружењу са доста зеленила.

Seosko-domacinstvo 3

065/4555542;
064/9417997

Собе у домаћој радиности “ЈОKСИМОВИЋ-ГВОЗД”
Власник: Боривоје Јоксимовић

Објекат се налази у селу Милошев До које је удаљено 25 км од центра града у на обронцима планине Јадовник. Посетиоци могу да уживају у погледу на небеске летаче-белоглаве супове који се на овом простору гнезде и долазе по свој оброк на хранилиште Kашан. У понуди има једнокреветну и двокреветну собу.

Sobe 1

064/9157862

„АПАРТМАНИ СВИЧЕВИЋ“
Власник: Јездимир Свичевић

Апартмани се налазе у Милошевом Долу. У понуди су 4 модерно опремљена апартмана са 8 лежаја. Гостима се пружа прилика да уживају у лепотама Милошевог дола и Јадовника као и да посете хранилиште дивљих животиња Kашан.

Apartman 2

064/2615120

Facebook
WhatsApp
Email