ПОЧЕТНА » Туристичке агенције
a

Туристичке агенције

ПУТОВАЊА

Агенција „Travel Point“

Туристичка агенција „Travel Point“ налази се у центру Пријепоља, у улици Полимска 16. Пословна визија агенције је интензивно укључивање у рецептивне туристичке програме с посебним нагласком на рурални туризам и активан одмор у откривању свих чари и лепота Пријепољског краја. Мисија агенције је створити јединствено искуство и представити Пријепољски крај као туристичку дестинацију богату природним лепотама и културном баштином, традицијом и традиционалним производима карактеристичним за овај крај. Агенција практикује одговоран туризам поштујући локалну економију. Агенција је основана 2018. године, и свакодневно се труди да професионалношћу и максималним залагањем сваком госту понуди најквалитетнију услугу и незабораван доживљај. Агенција нуди разлишите врсте излета приликом боравка у Пријепољском крају и Западној Србији. Нашу понуду ћемо, са великим задовољством, ускладити према вашим жељама, захтевима и очекивањима.

+381 65/8-715-716
+381 69/5-715-716
travelpointpp@gmail.com
www.travelpointpp.rs

Агенција "San - tours"

Агенција „San-tours“ је почела са радом 01. 10. 1998. године. Од 19. 4. 2005. у саставу „San-tours“ д.о.о ради пословница Путник „San-tours“ у Бијелом Пољу, Црна Гора, а од 28. 3. 2022. ради пословница у Београду.
Туристичка агенција „San-tours“ је чланицаYUTA-e и има лиценцу организатора путовања категорије А.
Запослени у агенцији и спољни сарадници су се трудили у протеклом периоду да понуде туристичка путовања која су изашла из “мануфактурне радионице” , брижљиво испланирана и осмишљена, која се разликују од “конфекције” великих туроператора. То су путовања са душом у којима организатори и путници “играју у истом тиму”.
Делатности агенције су:
• Ђачке екскурзије (Србија, Црна Гора, иностранство)
• Школа у природи
• Организована путовања у земљи, иностранству за затворене групе (Синдикати, удружења, организације…)
• Индивидуална путовања
• Летовање
• Зимовање
• Рецептивна понуда за појединце, групе и агенције југозападне Србије и северне Црне Горе (Златибор, Тара, Златар, Полимље, Дурмитор…).

+381 33 711 069
+ 381 33 716 206
+381 65 2711 069
santourspp@mts.rs
san-tours.rs

Facebook
WhatsApp
Email